Bejelentkezés

Elfogadóhelyek hirdetései:

asdsadas
WELLDORF Webáruház
Gablini Autószerviz Zugló
Szabó Miklós ortopéd és méretes cipő készítő
Napvitézek - Mediátorképzés
Brazil függőágy, Függőszék, Ágyterítő
[Bútor, lakberendezés]
Cím: 2083 Solymár Madách u.27 Tel.: +36/30/563-4279
Cégünk brazil függőágy, függőszék és ágyterítők kereskedelmével foglalkozik. Az általunk forgalmazott függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk arra, hogy kiváló minőséget kínáljunk az érdeklődőknek.
Termékeink 90 %-a Brazíliának arról a vidékéről (Észak-kelet Brazília) származik, ahol a világ talán legjobb minőségű függőágyait készítik, de választékunkban fellelhetnek kolumbiai függőágyakat is, illetve Indonéziából származó ejtőernyőselyem túra-függőágyakat is. Gyártóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és számos országba exportálnak.
Nem az az érdekünk, hogy a legolcsóbb függőágyakat forgalmazzuk, elsődleges szempont a kényelem, a tartósság és az esztétika - tisztességes áron! Ma már talán sokan tudják, hogy a függőágy nem csupán felhőtlen, gondtalan pihenést szolgálja egyedülálló módon, de a gyermekeknek egy biztonságos, önfeledt örömet jelentő játékszer, és ismert a terápiás hatása is. Ringató mozgása az anyaméhre emlékeztet, ezt kihasználva idegrendszeri problémákat orvosolnak általa. Rendszeres használata feszültségoldó hatású lehet, segíti a szorongások leküzdését, ami pedig betegségek megelőzéséhez vezethet. Éjszakai alváshoz is ideális!
Támogatás: 5 %