Bejelentkezés

Elfogadóhelyek hirdetései:

Irodatechnikai Szaküzlet és Szerviz
Szabó Miklós ortopéd és méretes cipő készítő
Archimedes Informatikai Bt
Aqua Dive School
Zöldgömb Sport Klub
 
 

Ajánlatunk Önkormányzatoknak


CIWIL Adományozási Rendszer = Alternatív Intézményi Finanszírozás

Várjuk Önkormányzatok jelentkezését, melyek szívesen teremtenénenk többlet pénzügyi forrásokat a helyi oktatási, kulturális, sport, szociális és egészségügyi intézmények részére anélkül, hogy megterhelnék az Önkormányzat költségvetését.

Együttműködést ajánlunk az önkormányzati fenntartású intézmények támogatható szervezetként történő bevonásában, és a CIWIL Adományozási Rendszer helyi elterjesztésében.
A CIWIL Adományozási Rendszer alapeszköze a helyi civil lakosság részére eljuttatott CIWIL kártya.

A CIWIL kártya tulajdonosok a kártyát elfogadó vállalkozásoknál vásárolnak, a vállalkozások pedig a vásárlások alapján - az általuk előre meghatározott mértékben - adománnyal támogatják a vásárlók által kiválasztott intézményeket, szervezeteket.

Az adminisztrációs hátteret a Welldorf Szövetkezet és a CIWIL Adományozási Alapítvány biztosítja.
A rendszerben való részvétellel a kártyaelfogadóhely vállalkozások azontúl, hogy forgalmuk és vásárlóik elégedettségének növekedését érik el, megterhelés nélkül járulnak hozzá a helyi intézmények fenntartásához. A rendszer aktivizálja a civil lakosságot, erősíti felelősségérzetüket és kialakítja a közösségi szemléletet.


CIWIL Helyi Közösségi Kártya program

A Welldorf Szövetkezet vállalja, hogy az országos rendszer részeként a helyi önkormányzati igényeknek megfelelő közösségi kártyarendszert hoz létre és működtet.
Az eredeti CIWIL kártyától eltérően a Helyi Közösségi Kártya esetében a vásárlások alapján keletkező adományok 50%-ának sorsáról dönthet a kártyatulajdonos, a fennmaradó összeg automatikusan a helyi fejlesztési célokra létrehozott közösségi alapba folyik be.

Bár a Helyi Közösségi Kártya célja elsősorban a helyi összefogás erősítése, a CIWIL Adományozási Rendszer részeként országosan is használható.
A nemzeti együttműködés helyi összefogással kezdődik. A kölcsönösség elve alapján működő CIWIL Helyi Közösségi Kártya program a helyi társadalom minden szereplőjére kedvező hatást gyakorol.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a civil lakosság, az intézmények, a civil szervezetek és a vállalkozások együttműködését elősegítő programok támogatásában az Önkormányzatok példamutató szerepet vállaljanak.

További információ, időpont egyeztetés:

Antal Norbert (ügyvezető)
Tel: +36 30 813 0656
antal.norbert@welldorf.hu

© CIWIL Adományozási Alapítvány - WELLDORF Szövetkezet